Europet Krabpaal North Dakota Bruin

Krabpaal North Dakota bruin van Europet Bernina met uitneembare kussens is zeer stijlvol. Koop uw Krabpaal North Dakota Bruin nu voordelig bij Dierenvilla.nl
Levertijd:
Maandag vóór 12 uur besteld = vrijdag verstuurd
product-banner
€169,50
Incl. btw
De Krabpaal North Dakota Bruin van Europet Bernina is een stijlvolle en praktische krabpaal met meerdere uitneembare kussens, ruim voldoende krabmogelijkheden en zijdezachte ligplekken.

Door zijn hoogte van 141cm en daar een ruime ligplek van 43x43 cm met een opstaande rand van 5cm waarop een uitneembaar kussen ligt, zal uw kat zich op de juiste hoogte begeven om daar zeer comfortabel haar personeel goed in de gaten te houden.

Heeft u een kat die wat ouder is of moeilijk springt ? Deze krabpaal is zo gemaakt, dat uw kat stapsgewijs probleemloos naar boven kan en weer naar beneden.

Door gebruik te maken van een 4cm dikke en zware bodemplaat staat deze krabpaal zeer stabiel en heeft u toch relatief weinig ruimte nodig om deze krabpaal neer te zetten.

Met de krabpaal North Dakota koopt u een krabpaal, die aan alle eisen voldoet en ook nog eens prachtig zal staan in uw interieur.

Erg mooi aan deze krabpaal is ook, dat de kleur van de sisalpalen aangepast zijn aan de kleur van de krabpaal, zodat het een prachtige eenheid vormt. Hij is dan ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Kleur:           Donker Bruin
Hoogte:        141 cm
Bodemplaat: 48x48x4 cm
Sisalpalen:    9cm diameter

Alle teksten die u hier vindt zijn geschreven door Dierenvilla en vallen onder auteursrecht.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen