Europet Krabpaal Grenada

Krabpaal Grenada van Europet Bernina met gevlochten waterhyacint. Koop uw krabpaal Grenada voordelig bij uw Europet Krabpalen Specialist Dierenvilla.be
Levertijd:
Maandag vóór 12 uur besteld = vrijdag verstuurd
product-banner
€169,00
Incl. btw
Krabpaal Grenada van Europet Bernina is een stevige en prachtige stijlvolle en natuurlijke ogende en praktische krabpaal met meerdere uitneembare kussens, ruim voldoende krabmogelijkheden en zijdezachte ligplekken.

Deze Krabpaal Grenada is gemaakt met gevlochten waterhyacint, dat is een natuurproduct wat zeer stevig is en daardoor een "Natural" uitstraling geeft aan deze prachtige krabpaal.

Door zijn hoogte van 114 cm en daar een ruime ligplek van 43x43 cm met een opstaande rand van 5cm waarop een uitneembaar kussen ligt, zal uw kat zich op de juiste hoogte begeven om daar zeer comfortabel haar personeel goed in de gaten te houden.

Heeft u een kat die wat ouder is of moeilijk springt ? Deze krabpaal Grenada is zo gemaakt, dat uw kat stapsgewijs probleemloos naar boven kan en weer naar beneden.

Door gebruik te maken van een 4cm dikke en zware bodemplaat staat deze krabpaal zeer stabiel en heeft u toch relatief weinig ruimte nodig om deze krabpaal neer te zetten.

Met de krabpaal Grenada koopt u een krabpaal, die aan alle eisen voldoet en ook nog eens prachtig zal staan in uw interieur.

Erg mooi aan deze krabpaal is ook, dat de kleur van de sisalpalen aangepast zijn aan de kleur van de krabpaal, zodat het een prachtige eenheid vormt. Hij is dan ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Kleur:           Bruin
Hoogte:        114 cm
Bodemplaat: 48x48x4 cm
Sisalpalen:    9cm diameter

Alle teksten die u hier vindt zijn geschreven door Dierenvilla en vallen onder auteursrecht. 

Hier kunt u het filmpje van de Europet Krabpaal Grenada bekijken :
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen