Europet Krabpaal Comfort Imperial Grijs

Krabpaal Comfort Imperial Grijs van Europet Bernina is de top onder krabpalen. U koopt de krabpaal Comfort Imperial Grijs bij Dierenvilla.nl
Levertijd:
Maandag vóór 12 uur besteld = vrijdag verstuurd
product-banner
€489,50
Incl. btw
Krabpaal Comfort Imperial grijs van topmerk van Europet Bernina is gemaakt met de allerbeste materialen en ook uitstekend geschikt voor zware katten. Deze krabpaal Imperial is oersterk en zeer stabiel.

De krabpaal Comfort Imperial Grijs begint met een extra zware bodemplaat van wel 5 cm dik, die om te voorkomen dat uw vloer kan beschadigen, voorzien is van voldoende rubber voetjes. Deze bodemplaat heeft een driehoek vorm en een maat van 116 x76 cm.

Aan de linkerzijde ziet u 2 tonnen van 48cm hoog met ieder 2 kruipgaten, welke een krabstrip hebben met sisalkleed aan de buitenzijde. Bij de opbouw kunt u zelf bepalen aan welke zijde de gaten en de krabstrip komen. 

Via de grote driehoekige opstap van 51x31 cm kan uw kat eenvoudig naar boven en op de driehoekige step daarboven is nog wat groter (  56x46cm) en deze heeft een heerlijke zachte ligplek.

Daarboven heeft u een groot driehoekig plateau van 116 x76 cm met daarin een kruipgat om doorheen te kruipen of om alle vanuit het grote plateau daaronder in de gaten te houden.

Geheel boven aan de linkerzijde heeft uw kat nog een grote driehoekige ligplek van 51x38 cm of hij kan deze gebruiken om op de enorme directiezetel rechts bovenaan de komen. Deze hoge en zijdezachte ligplek heeft een maat van 58x42cm en een opstaande rand van 14cm. Natuurlijk de ideale plek voor meneer of mevrouw om alles in de gaten te houden of een lekker dutje te doen.

Ook worden er 3 speeltjes meegeleverd, waarvan u zelf kunt bepalen op welke sisalpalen en waar u deze plaatst. ( Montage op de sisalpaal).

Niet te vergeten nog het enorme touw van 125cm en wel 6cm dik, wat vele uren speelplezier zal geven.

Diverse delen kunt u met elkaar wisselen. Bijvoorbeeld de 2 hoogste ligplekken. Zo kunt u voor een deel bepalen, wat u waar plaatst en voor u het beste uitkomt. Onze medewerkers kunnen u hierover de mogelijkheden vertellen en zijn voor u bereikbaar op 0416-383221.

Alle zichtbare schroeven worden keurig met afsluitdopjes afgewerkt.

Door de hoge kwaliteit en afwerking haalt u met deze Krabpaal Comfort Imperial kwaliteit in huis.

Kleur: Grijs 

Hoogte:     215 cm
Breedte:    116 cm
Diepte:      76 cm
Sisalpalen: 12 cm diameter

Ook verkrijgbaar is de kleur : Beige

Alle teksten die u hier vindt zijn geschreven door Dierenvilla en vallen onder auteursrecht. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen