Europet Krabpaal Comfort Emperior King Grijs

Europet Krabpaal Comfort Emperior King Grijs. U koopt de Europet Krabpaal comfort Emperior King bij Krabpalen specialist Dierenvilla.be
Levertijd:
Maandag vóór 12 uur besteld = vrijdag verstuurd
product-banner
€359,50
Incl. btw
Krabpaal Comfort Emperior King Grijs van Europet Bernina is een zeer stabiele krabpaal die u tegen uw plafond kunt klemmen. Met de krabpaal Comfort Emperior King Grijs koopt u een paleis voor uw katten.

Met een zware bodemplaat van 4 cm dik, zorgt de krabpaal Emperior king voor een stabiele bodem zonder dat het u veel plaatsingsruimte kost en slechts op de bodem 56x56 cm nodig heeft.

Vervolgens gaat hij met 4 dikke sisalpalen naar boven (12cm dik) en zijn alle etages goed met elkaar verbonden , wat zorgt voor optimale stabiliteit.

De opstap aan de linkerzijde is draaibaar en via deze opstap kan uw kat eenvoudig in het ruime speelhuis (56x37cm) komen om er vervolgens via het kruipgat aan de bovenzijde van het speelhuis weer uit te gaan.

Ook aan de rechterzijde zit een groot plateau waardoor uw kat eenvoudig naar boven kan klimmen. Met daarboven een ruime speelrol van 27cm diameter en 25cm lang met een plateau erboven en dit gedeelte is draaibaar.

Weer een etage hoger is een zeer ruim ligplateau van 55x36cm om op de uitkijk te gaan liggen. De ideale plek is natuurlijk de hoogste ligplek van 53x44 cm met hangmat om heerlijk relaxed haar personeel in de gaten te houden.

Voor de krab behoefte van uw kat heeft de krabpaal Comfort Emperior King ruim voldoende mogelijkheden om uitgestrekt te kunnen krabben. De pluche kwaliteit is de sterkste in de markt en krabpaal onderdelen zijn voor u bij te bestellen mocht dit nodig zijn.

Kleur: Grijs 

Hoogte:       240-265cm verstelbaar tegen uw plafond.
Bodemplaat: 56x56x4 cm
Sisalpalen:   12 cm diameter

Ook verkrijgbaar is de kleur : Beige

Alle teksten die u hier vindt zijn geschreven door Dierenvilla en vallen onder auteursrecht. 

Hier kunt u het filmpje bekijken van de Europet Krabpaal Comfort Emperior King Grijs :
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen