Europet Krabmeubel Heartfelt Enigma 75

Krabmeubel Heartfelt Enigma 75 van top merk Europet Bernina is een krabpaal in kast vorm. U koopt krabmeubel Heartfelt Enigma 75 bij Dierenvilla.nl
Levertijd:
5-6 werkdagen
product-banner
€279,00
Incl. btw
Het krabmeubel Heartfelt Enigma 75 is een krabpaal en speelplaats voor uw katten van topmerk Europet Bernina in de vorm van een design kast.

Vindt u een krabpaal niet mooi, maar wilt u iets toch heel moois voor uw kat, waarbij het niet zichtbaar is dat het een krabpaal is, dan heeft Europet Bernina de Heartfelt serie ontworpen. Top kwaliteit kattenmeubels die ook daadwerkelijk in een meubelfabriek gemaakt worden met als norm de hoogste kwaliteit.

De Heartfelt Enigma 75 is optisch een ladenkast met 3 laden in een moderne kleurstelling, maar is in werkelijkheid een krab- en speelpaleis voor uw katten van 45x45x75 cm.

Met onderin een grote ligplek met uitneembaar kussen, waar zelfs de grootste katten heerlijk kunnen slapen. Deze ligplek heeft aan de zijkant een opening, dus uw kat kan hier in en uit , maar ook alles goed in de gaten houden.

Van binnen kan uw kat een etage naarboven waar hij zich heerlijk kan verstoppen. Bovenin bevind zich op de Heartfelt Enigma 75 nog een enorme directiezetel met uitneembaar kussen, waar uw kat alle ruimte heeft om zijn omgeving en personeel in de gaten te houden of een lekker dutje te doen.

Ook aan de krabbehoefte van uw kat is erg goed gedacht. De zijkant is namelijk geheel voorzien van degelijk krabmateriaal , zodat uw kat zich heerlijk uitgestrekt kan krabben.

Kleur:           Gebroken wit
Hoogte:        75 cm
Bodem maat:45 x 45 cm

Alle teksten die u hier vindt zijn geschreven door Dierenvilla en vallen onder auteursrecht.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen