Mangrove L

Aquarium Ornament - Mangrove L is niet giftig en geheel neutraal voor het biologisch klimaat in uw aquarium. Bestel sierelementen voor uw aquarium voordelig en snel bij Dierenvilla
Levertijd:
Maandag vóór 12 uur besteld = vrijdag verstuurd
product-banner
€99,00
Incl. btw
Aquarium Ornament - Mangrove L is niet giftig en geheel neutraal voor het biologisch klimaat in uw aquarium. Ze zijn een leuke aankleding van uw aquarium, en geven beschutting aan uw vissen. De ornamenten zijn geschikt voor zowel zoet als zout water.

Producteigenschappen:
- Met aandacht voor detail
- Niet giftig en neutraal voor het biologisch klimaat in uw aquarium
- Geschikt voor zoet- en zout water
- Solide kleuren, na lang gebruik kunnen ze licht verkleuren
- Voor gebruik, afspoelen met lauw warm water, géén reinigingsmiddelen gebruiken!

Afmetingen/maten:
44 x 21 x 40 cm

Aanwijzing: 
Neem de decoratie voorzichtig uit de doos en spoel af met warm water. Let op: geen zeep, allesreinigers of andere schoonmaakmiddelen (bv waterstofperoxide, thinner, terpentijn) gebruiken. Let op bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door formaldehyde vervagen en het water een melkachtige kleur geven. Het welzijn van de vissen komt hierdoor echter niet in gevaar. Het verdient aanbeveling de decoratie tijdens de werkzame periode van het medicijn, uit het water te verwijderen en pas terug te zetten als het medicijn is uitgewerkt.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen