Krabpaal Kopen? Advies bij aankoop van uw krabpaal.

Een krabpaal voor uw kat , waar moet u op letten bij aanschaf van een krabpaal ?

Natuurlijk mag u ons bellen of online uw krabpaal bestellen, maar als u de mogelijkheid heeft naar de krabpaal Showroom te komen, kunnen wij u goed adviseren over de keuze van de juiste krabpaal. We hebben meer als 350 modellen krabpalen, eigen ontwikkeling van krabpalen en eigen import van krabpalen. 
Adres Showroom krabpalen: Van Harenstraat 6, 5145 RJ Waalwijk. Tel 0031-416-383221. (zie kaartje geheel onder). C.a. 2500 krabpalen op voorraad.

Ook kunt u bij ons ieder onderdeel van een krabpaal aanschaffen van vrijwel alle , door ons geleverde krabpalen, alle delen bij te bestellen. Dus heeft u een losse sisalpaal nodig of een hangmat, dan bent u ook bij Dierenvilla aan het goede adres.

Ook telefonisch adviseren wij u graag over de keuze van een krabpaal. Ons team is graag voor u bereikbaar op 0031-416-383221.

Hieronder wat basis advies voor het kiezen van de juiste krabpaal.

 

1) Aantal katten waar u een krabpaal voor zoekt ?

Bij een krabpaal voor meerdere katten is het verstandig ook te kijken naar het aantal ligplekken op een krabpaal.Katten liggen graag hoog op een krabpaal, dus hoge ligplekken is te adviseren.

2) Hoe zwaar is uw kat of zijn uw katten ? (Beste uitgaan van de zwaarste kat)

Als uw kat zwaarder is dan ca 5 kg adviseren wij u te kijken naar een krabpaal voor een zware kat. Hiervoor hebben we een aparte categorie aangemaakt op de website. Deze krabpalen hebben vaak dikkere sisalpalen en grote ligplekken. Voor krabpaal zware kat : Klik hier

3) Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar voor uw krabpaal ?

Meet eerst de ruimte op waar u de krabpaal zou willen plaatsen. Veel krabpalen hebben delen die uitsteken ( Bijvoorbeeld door een hangmat), maar deze zijn vaak draaibaar.

4) Wilt een een losstaande krabpaal of een plafondhoge krabpaal ?

Een losse krabpaal "oogt" vaak kleiner dan een krabpaal die tot het plafond gaat en de plafondhoge krabpaal zal zeker in de woonkamer meer aanwezig zijn. Het voordeel van een plafondhoge krabpaal, is doordat u ze klemt tegen het plafond ze weer extra stabiliteit geven.

5) Krabton voor uw kat.

Als u een krabpaal niet mooi vindt is een krabton voor uw kat ook een goede optie. Ze zijn er van 70cm hoog toto wel 180cm hoog. Een krabton is van buiten geheel bekleed met sisalkleed en zeer duurzaam. U verplaats een krabton eenvoudig en hij is niet zo aanwezig in uw interieur.

Wilt u een krabpaal in de Showroom zien ? Klik hier

Wilt u alle modellen krabpalen bekijken ? Klik hier

U vindt bij Dierenvilla een ruime keuze van meer als 350 modellen krabpalen en krabtonnen.
Twijfelt u over de juiste keuze van een krabpaal of een krabton adviseren wij u graag.