RHRQuality Krabpaal Cat Temple Fantasia Antraciet

Krabpaal Cat Temple Fantasia is de kattenkrabpaal voor zware katten en een extreem stevige krabpaal. Uw Krabpaal Cat Temple Fantasia Antraciet vindt u bij Dierenvilla, uw krabpaal specialist.
product-banner

€449,00 €349,00

Incl. btw

De Krabpaal Cat Temple Fantasia Antraciet is een prachtige en zeer stevige krabpaal en ook zeer geschickt voor een zware kat. Maar ook een enorme ligbak van 60x43x15cm met een uitneembaar kussen. Dit krabpaleis van RHRQuality zorgt ervoor dat uw kat niets meer te wensen heeft. Met een bodemplaat van 120 breed en 5 cm dik en wel 25 sisalpalen en mega stevige constructie staat deze krabpaal als een huis.

Met de trap naar boven en daar zijn 2 hele grote hangmatten van wel 53 cm diep en bovenop de krabpaal 2 heerlijke grote directiezetels in de vorm van een hangmat van 40cmØ en ook een enorme ligbak van 60x43x15cm met een uitneembaar kussen. Een extra lang speeltouw van 100cm maakt dit paleis compleet en naast een paleis voor uw katten ook een prachtige verschijning in uw woonkamer.

Stevigheid : Steviger qua constructie is vrijwel niet haalbaar. Alleen de 5cm dikke bodemplaat weegt al ruim 20KG en de krabpaal is zowel horizontaal als verticaal perfect met elkaar verbonden. Ook de tussenplanken en bovenste plank zijn wel 2,5cm dik. Bovenop de krabpaal zijn 12cmØ sisalpalen gebruikt met houten binnenwerk. De hangmatten bovenin zijn draaibaar en hebben een ligvlak van 40cmØ en de sterkste in de markt en zijn getest tot 23KG! Belangrijk te weten is dat alle delen van deze krabpaal bij te bestellen zijn. Voor zeer actieve of zware katten is deze krabpaal dan ook uitstekend geschikt.

Deze Krabpaal Cat Temple Fantasia Antraciet van RHRQuality is een Europees kwaliteits product, waarvan alle krabpaal onderdelen weer bij te bestellen zijn. (Uniek bij RHRQuality)

Uniek aan de krabpaal Cat Temple Fantasia Antraciet is ook, dat hij in meerdere varianten te bestellen is.

Ook deze krabpaal Cat Temple Fantasia Antraciet staat opgebouwd in onze Krabpaal Showroom.

Kleur: Antraciet

Afmetingen:
Bodemmaat: 120 x 60 en 5 cm dik.
Hoogte: 205 cm.
Gewicht: ca 70 kg.
Sisalpalen: 12 en 9 cm diameter.

Uitgevoerd met: 
Trap van 60H en 23,5B cm.
Speeltouw van 100 cm lang.
Hangmatten midden (2) van 54 cm diep. 
Directiezetels bovenop (2)  hangmat extreme van 40cm Ø ( Zeer sterk, tot 23KG draag gewicht)
Directie troon: 60x42x15cm met uitneembaar kussen.
Krabhoogte sisalpalen tot 140 cm.
Aantal gebruikte sisalpalen: 25

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen