RHRQuality Krabpaal Cat Palace Fantasia Antraciet

De Krabpaal Cat Palace Fantasia Antraciet is een van de stevigste krabpalen in de markt. Dit krabpaleis van RHRQuality zorgt ervoor, dat uw kat weining meer te wensen heeft. Dierenvilla uw krabpaal specialist.
product-banner

€429,00 €339,00

Incl. btw

De Krabpaal Cat Palace Fantasia Antraciet is een van de stevigste krabpalen in de markt. Dit krabpaleis van RHRQuality zorgt ervoor, dat uw kat weining meer te wensen heeft. Met een bodemplaat van 95 breed en 5 cm dik en totaal 23 sisalpalen en mega stevige constructie staat deze krabpaal als een huis. 

De krabpaal heeft overal ruim voldoende krablengte overal en een mega hangmat van 55x33 cm, waar zelfs de zwaarste kattten eenvoudig ruim kunnen liggen.

Via de plank rechtsboven kan uw kat eenvoudig door het ronde (24cmØ) gat naar boven en heeft daar alle ruimte om languit haar personeel in de gaten te houden.

Weer daarboven vind u 2 grote draaibare hangmatten van 40cmØ die getest zijn op een draag gewicht van 23kg!, en een mooie ruime grote ligplaats voor uw kat die rusten op 12cm dikke sisalpalen met een houten binnenwerk en zo het gewicht probleemloos kunnen dragen. Vanuit deze hoge ligplek (191cm) heeft uw kat een heerlijk uitzicht over de ruimte.

Leuk detail is dat u de sisalpalen op 6 plekken bovenop de krabpaal kunt monteren, dus ook de hangmatten aan de voorzijde kunt plaatsen of bijvoorbeeld 1 voor en 1 achter. Wat u wenst.

Stevigheid : Steviger qua constructie is vrijwel niet haalbaar. Alleen de 5cm dikke bodemplaat weegt al ruim 20KG en de krabpaal is zowel horizontaal als verticaal perfect met elkaar verbonden. Ook de tussenplanken en bovenste plank zijn wel 2,5cm dik. Voor zeer actieve of zware katten is deze krabpaal dan ook uitstekend geschikt.

Deze Krabpaal Cat Palace Fantasia Antraciet van RHRQuality is een Europees kwaliteits product.
Het ontwerp komt uit Nederland en hij is geproduceerd in Europa.

Alle krabpaal onderdelen zijn bij te bestellen. ( Uniek bij RHRQuality)

Kleur: Antraciet  ( Ook in Creme wit leverbaar)

Afmetingen:
Bodemmaat: 95 x 60 en 5 cm dik.
Totale hoogte: 205 cm
Hoogte tot bovenste plateau: 150 cm.
Gewicht: ca 45 kg.
Sisalpalen: 9 cm en 12cm  diameter.
Kruipgat van 24cmØ naar de bovenste etage geschikt voor de grootste katten.

Uitgevoerd met: 
Hangmat midden van 54 cm diep. 
Hangmatten bovenop van 40cmØ ligplek (Getest tot 23KG)
Grote ligplek bovenop: 60 x 40 (Kussen van ca 5cm dik inclusief)
Krabhoogte sisalpalen tot 150 cm.
Aantal gebruikte sisalpalen: 22
Kruipgat van 24cmØ naar de bovenste etage geschikt voor de grootste katten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen